Ajankohtaista

Uutiset ja tiedotteet

Tutustu Cargo Onlinen uutisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Alta löydät mm. tuoreimmat kuulumisemme, tapahtumat ja muut tärkeät asiat, jotka liittyvät toimintaamme.

Tervetuloa Alihankintamessuille 26-28.9.2023, osasto D7.

Cargo Online on rahdin tarjoajille ja kuljetusalan ammattilaisille tarkoitettu avoin digitaalinen logistiikkapalvelu – Rahdin ja kuljettajan kohtaamispaikka. Rahdin tarjoajille avoin kauppapaikka on joustava tapa järjestää kuljetuksia. Palvelu auttaa kohottamaan kuljetuskapasiteetin käyttöastetta muun muassa vähentämällä vajaalla kuormalla ajettuja kilometrejä.

Erilaisten tarpeiden palvelemiseksi tarjoamme yrityksille kolme eri ratkaisua kuljetusten hallitsemiseen:

Open mallissa kuljetuksesi tarjouspyyntö päätyy kaikille järjestelmään liittyneille kuljetusliikkeille. Saat vastauksia tai vastatarjouksia, sinä päätät ja me CargoOnlinella hoidamme loput.

Private mallissa yrityksellesi rakennetaan oma palvelualusta, jossa sinulla on omat sopimuskuljettajat vastaamassa kuljetuspyyntöihisi. Mikäli omat sopimuskuljettajasi eivät pysty tarjoamaan ratkaisua kuljetustarpeeseen, voit helposti jakaa kuljetuksen myös Open järjestelmässä.

Managed mallissa Cargo Online Finland Oy huolehtii kuljetustarpeidesi hoitamisesta alusta loppuun erillisen sopimuksen mukaan.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan lisää Alihankintamessuille osastollemme D7 Tampereen messu- ja Urheilukeskuksessa tai ota yhteyttä 010 5087 260.

Rahdin kuljettajien sekä tavaran lähettäjien kohtaamispaikka.

Puhelinvaihde:

Sähköposti: