Järjestelmä

Tehosta toimintaasi
Cargo Onlinen avulla

Cargo Online on kuljetusliikkeille, yrityksille ja yksityisasiakkaille tarkoitettu kuljetusten tilausjärjestelmä, jonka avulla löydät tarpeeseesi sopivan kuljetuksen tai kuljettajan, ilman sitoutumista.

Tietoa järjestelmästä

Cargo Online - Väsymätön rahtikumppani

Tarjoamme nykyaikaisen tavan tavoittaa useita eri kuljetusyrityksiä sekä kuljetustoimeksiantoja yhdestä järjestelmästä. Pystyt valitsemaan sinulle parhaiten sopivat kuljettajat tai kuljetustoimeksiannot helposti ja reaaliaikaisesti, ilman välikäsiä.

Online-palvelut tuovat logistiikka-alan nykyaikaan, ne nopeuttavat ja yksinkertaistavat toimintaprosesseja, sekä pienentävät kustannuksia ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

Kuljettajat

Tule tekemään kanssamme
liikkuvaa maailmaa

Haluamme parantaa kuljetusyrittäjien kannattavuutta ja varmistaa kustannustehokkaan logistiikan. Ei ole väliä ajatko täysperävaunulla, jakelu-, muutto- vai pakettiautolla, kaikille löytyy kuljetettavaa.

Vajailla ja tyhjillä kuormilla ajetut kilometrit ovat erittäin kalliita. Polttoaineiden hinnan nousu aiheuttaa kaikille kuljetusyrittäjille paineita.

Rekisteröitymällä järjestelmään saat koko Suomen kattavan tavoitettavuuden.

Järjestelmämme on suunniteltu nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Sovellukseen integroituun Google Mapsin karttaan on mahdollista selata oman reitin varrella olevia vapaita kuljetuksia. Voit hakea niitä kalustosi käytettävissä olevan tilan tai painon perusteella. Voit jättää sovellukseen oman reittitietosi ja käytettävissä olevan kapasiteetin mahdollisille kuljetuksille.

Sovelluksesta näet kartalla kuljetuksen lähtö- ja toimituspaikan, ilman että sinun tarvitsee kirjoittaa osoitteita erilliseen karttapalveluun.

Järjestelmän käyttö on kuitenkin mahdollistettu myös useamman kuljettajan kuljetusyhtiöille. Admin-tunnukset mahdollistavat kuljetusten jakamisen palkatuille kuljettajille. Tällöin pääkäyttäjä valitsee kuljetukset liikkeellä oleville autoilleen ja lähettää kuljettajan sovellukseen suoraan kaikki kuljetuksen tarvittavat tiedot.

Yrityksemme laskuttaa tilaajaa ja tilittää sovitun kuljetuksen hinnan yrityksenne pankkitilille. Toteutuneista kuljetuksista perimme 5% provision. Järjestelmän käytöstä ei veloiteta liittymis- tai kuukausimaksuja.

Yritysasiakkaat

Tule tukemaan kanssamme
yksityisiä kuljetus­syrittäjiä

Rekisteröitymällä järjestelmämme tavoitat kaikki kuljetuspalveluita tarjoavat yritykset samasta järjestelmästä.

Logistiikan osuus kokonaiskustannuksista on merkittävä ja kasvava kuluerä. Optimoimalla kuljetuksia, kuljetusliikkeet pystyvät tarjoamaan edullisempia ja nopeampia toimituksia.

Käyttö on turvallista, huolehdimme kuljetusliikkeiden tilaajavastuuasiakirjojen ajantasaisuudesta.

Saat kuljetuksen toimittavan kuskin suorat yhteystiedot, etkä joudu jonottamaan asiakaspalvelussa kun kuljetuksesi sijaintia paikannetaan. Tiedät heti kun tilauksesi on toimitettu asiakkaalle.

Laskutamme toteutuneet kuljetukset kootusti yritykseltäsi. Sinun tarvitsee luoda vain yksi toimittajanumero. Laskutuksen yhteydessä veloitamme kuljetuksesta 5% provision. Järjestelmän käytöstä ei veloiteta liittymis- tai kuukausimaksuja.

Yksityisasiakkaat

Tule löytämään ratkaisu
kuljetus­tarpeeseesi

Tarvitsetko tavaroillesi kuljetusta? Oletko siirtämässä huonekaluja mökillesi? Ostamasi paljun kotiisi? Ostitko Torista pesukoneen? Tilasitko mökki- tai omakotitalotyömaalle rakennustarvikkeita? Haluatko kilpailuttaa ja säästää kuljetuskustannuksissa?

Rekisteröitymällä järjestelmäämme ja luomalla kuljetustilauksen löydät ratkaisun kuljetustarpeeseesi. Sinun tarvitsee vain tietää lähtöpaikka sekä määränpää, kuljetettava tuote, sen paino ja mitat.

Sopivan kuljetuksen löydyttyä maksat verkkomaksupalvelun kautta kuljetusliikkeen kanssa sovitun hinnan sekä järjestelmä lisää 5% provision loppusummaan. Järjestelmän käytöstä ei veloiteta liittymis- tai kuukausimaksuja. Esimerkiksi jos kuljetuksen hinta on 100€, järjestelmä veloittaa sinulta 105€.

Cargo Online muuttaa ajattelutapaa

Tuo itsesi ja yrityksesi nykyaikaan

Ole logistiikka-alan edelläkävijä ja rekisteröidy palveluumme jo tänään.

Järjestelmän hyödyt

Tehostettua toimintaa

Lähes puolet Suomen kuljetusmarkkinasta koostuu yrityksistä, jotka omistavat vain yhden ajoneuvon, eivätkä ole digitaalisten palveluiden piirissä. Nämä yritykset ovat siis merkittävä osa Suomen kuljetusmarkkinaa.

Cargo Online Finland Oy - Järjestelmän hyödyt

Tavoitettavuus

Järjestelmämme avulla kerrot helposti missä olet ja minne olet menossa. Yhdellä ilmoituksella tavoitat kaikki kuljetuksen tarvitsijat.

Cargo Online Finland Oy - Järjestelmän hyödyt

Suorat toimitukset

Suorilla toimituksilla ja toimitusprosessien yksinkertaistamisella vähennämme tuotteiden katoamisia ja rikkoutumisia.

Cargo Online Finland Oy - Järjestelmän hyödyt

Kilpailu

Järjestelmämme tuo pienet sekä keskisuuret kuljetusyritykset samaan kilpailuasemaan suurten yritysten kanssa.

Cargo Online Finland Oy - Järjestelmän hyödyt

Sijainti

Pystymme hyödyntämään kuljetuskapasiteettisi myös niillä alueilla, joissa et normaalisti liiku. Olet tavoitettavissa kaikkialla.

Cargo Online Finland Oy - Järjestelmän hyödyt

Kapasiteetti

Kuljetuskapasiteetin täydellä hyödyntämisellä pienennämme kustannuksia, parannamme liikevaihtoa sekä ilmastoystävällisyyttä.

Cargo Online Finland Oy - Järjestelmän hyödyt

Aikataulu

Online-palveluiden avulla pystymme nopeuttamaan toimitusprosesseja jopa 1-2 vuorokautta.

Rahdin kuljettajien sekä tavaran lähettäjien kohtaamispaikka.

Puhelinvaihde:

Sähköposti: