Ajankohtaista

Uutiset ja tiedotteet

Tutustu Cargo Onlinen uutisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Alta löydät mm. tuoreimmat kuulumisemme, tapahtumat ja muut tärkeät asiat, jotka liittyvät toimintaamme.

Cargo Online Finland Oy - Yritysasiakkaat

Yli 1000 kuljetusalan ammattilaista liittynyt Cargo Online palveluun

Cargo Online – rahdin ja kuljettajan kohtaamispaikka on kuljetusalan ammattilaisille ja rahdin tarjoajille tarkoitettu avoin digitaalinen logistiikkapalvelu. Palvelu auttaa kohottamaan kuljetuskapasiteetin käyttöastetta muun muassa vähentämällä vajaalla kuormalla ajettuja kilometrejä. Rahdin tarjoajille avoin kauppapaikka on joustava tapa järjestää kuljetuksia.

Cargo Online soveltuu myös pienemmille toimijoille. Palvelua voi käyttää Android tai iOS älypuhelimeen ladattavalla maksuttomalla sovelluksella tai perinteisesti tietokoneella. Palveluun liittyminen on maksutonta. Kuljetusten tarjoaminen edellyttää kuitenkin y-tunnusta. Sen sijaan rahdin tarjoaminen palvelussa on mahdollista sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Palvelu onkin saanut hyvän vastaanoton. Muutamassa kuukaudessa siihen on liittynyt jo yli 1000 kuljetusalan ammattilaista. Rahtia tarjoavia yrityksiäkin on mukana jo lähes 300.

Lisätietoja 010 5087 260

Rahdin kuljettajien sekä tavaran lähettäjien kohtaamispaikka.

Puhelinvaihde:

Sähköposti: